Nederlandse Club Dubai

gastenboek

8 berichten
 
11-08-2017
Geplaatst door:
Foster Homes gezocht!

Beste lezers,
Mijn vriendin Rawan Ghunaim woont en werkt in Dubai voor de organisatie ASCOD( Arabian Saluki Center Dubai). Deze organisatie vangt Saluki honden op die gevonden worden. Deze stichting doet dit geheel belangeloos. Veel Saluki's worden zeker rond deze tijd gedumpt in de woestijn of ergens langs de weg. En soms in zeer slechte staat. Rawan haalt ze op en zorgt dat ze naar de dierenarts gaan en vervolgens bij tijdelijke foster homes worden geplaatst totdat de hond wordt geadopteerd en naar het land van bestemming vliegt. Ze worden de hele wereld over geadopteerd. Zelf heb ik ook een Saluki via deze Stichting geadopteerd. Mijn man vliegt regelmatig naar Dubai voor zijn werk en heeft haar zelf opgehaald en heeft gezien wat een geweldig werk Rawan doet voor alle honden.
Rawan is echt dringend op zoek naar foster homes. Mensen die een hond tijdelijk in huis willen nemen. Er zijn goede afspraken te maken over dierenarts bezoeken. Dit regelt zij allemaal. Ze heeft alleen een goed huis nodig. Een kennel is voor zo'n hond geen fijne ervaring maar een liefdevol gezin geeft de hond een fijne en nieuwe start van een nieuw leven. Ze komt gezinnen te kort om alle honden op te vangen. Van Puppy's tot oudere honden. Wie zou kunnen helpen??? Ze zou super dankbaar zijn. Ik weet zelf hoe belangrijk het is dat de gevonden hond in een liefdevol gezin wordt opgenomen.
Kijk even op de facebook pagina van ASCOD (Arabian Saluki Center of Dubai). of op de website. Rawan Ghunaim is de contactpersoon. Je mag mij uiteraard ook altijd mailen: dutchorangegirl@hotmail.com

05-05-2017
Geplaatst door: Nederlandse Club Dubai
Bericht approval

Beste mensen,
Aangezien de berichtjes op het gastenboek nogal ondergesneeuwd werden door de spam, hebben we het approval-systeem geactiveerd. Dit betekent dat na het achterlaten van je bericht, het goedgekeurd moet worden door het webteam alvorens het zichtbaar wordt.

19-04-2017
Geplaatst door:
Voor iedere Nederlander die niet in die spamtroep

Tussen alle spamtroep is er dan ook nog wel eens relevante informatie te vinden. Wil je je eigen bedrijf starten in Dubai, ga je binnenkort verhuizen, heb je een ongeluk gekregen in de UAE, wil je weten hoe het zit met visa, wil je weten of je met je vriend kunt samenwonen in Dubai, kijk dan op deze site:

https://www.facebook.com/dutchlawyerindubai/

Elke vraag die je maar kunt bedenken wordt erop beantwoord.

14-02-2017
Geplaatst door:
Au pair/nanny

Hi allemaal!

Ik ben mij aan het oriënteren op de mogelijkheid om als au pair of nanny (bij een Nederlands gezin) tijdelijk in Dubai te verblijven. Dit omdat mijn vriend daar woont en niet naar Nederland kan komen.
Nu heb ik al aardig wat gegoogled, maar ik kan nergens echt een site/plek vinden met vacatures. Ik had verwacht dat er veel vraag zou zijn naar Nederlands sprekende au pairs voor Nederlandse gezinnen.

Heeft iemand tips waar ik kan zoeken? Of is het aan te raden vanuit daar op zoek te gaan? Of eventueel andere banen voor Nederlanders waar vraag naar is?

Met vriendelijke groet

14-02-2017
Geplaatst door:
Een bedrijf starten in de Verenigde Arabische Emir

Overweeg je om je bedrijf te verplaatsen naar Dubai, of om daar een nieuw bedrijf te starten? Het is niet alleen maar glitter en glamour, iedereen zit hier echt niet op jou te wachten, en je bent ook niet binnen een jaar miljonair. Maar het is hier wel leuk ondernemen!

Ik heb een serie filmpjes gemaakt waarin je een beeld krijgt van het ondernemerschap voor Nederlanders in de Verenigde Arabische Emiraten.
Hoe ziet zo'n beroemde Freezone er nou uit, waar moet je qua kosten aan denken en hoe zijn de procedures?
Mail me (lekker in het Nederlands) gewoon je vragen en ik help je op weg.

https://www.youtube.com/watch?v=Y3bRE-N0ZdA

09-02-2017
Geplaatst door:
Bouwwereld

Beste mensen

Ik heb een eigen bedrijf in nederland bouwwereld
Ik zoek projecten in dubai
Wie kan mij helpen met werk vinden.

Wij doen o.a
Tegelwerk projecten
Renovatie
Elektriciteit aanleg
Stukadoorswerk pandomo betoncire.betonlook
Totaal afwerking van constructie bouw

Mob 0684666101

Mvg

11-01-2017
Geplaatst door:
Bijles aan kinderen van expats

Hallo ouders,
Omdat velen van u ook kinderen hebben die in Dubai op school gaan stuur ik het adres van onze site www.leraar.online . De gevraagde code op de site is "nhi" . Oorspronkelijk zijn wij een huiswerkinstituut ( NHI studiebegeleiding ) dat al 25 jaar ook veel bijlessen geeft. Kijk op www.studiecentra.nl
Het is voor ons belangrijk het personeel ook op andere tijden in te zetten dan alleen op de middagen. Dit is de reden dat wij nu ook bijlessen online geven aan kinderen van expats. Ik hoop dat u iets met deze informatie kunt doen.
Met vriendelijk groet,

Frans Bohlander
LERAAR.ONLINE
Vlaslaan 5
9244CG Beetsterzwaag
Mobiel 0031653923288
Email prive jfbohlander@gmail.com

18-08-2016
Geplaatst door:
Hangmatten van La Siesta

Ben je op zoek naar een leuke hangmat van La Siesta, kijk dan op camelkidz.com, souq.com, mumzworld.com of miniexchange.com.
De hangmatten zijn ook verkrijgbaar met stand of rope. Er zijn baby, kinder, 1 en twee persoons modelen.