Op zoek naar een unieke en effectieve manier om jouw middelbare school te promoten? Overweeg dan om schuifpuzzels te laten bedrukken met het logo van jouw school en deze uit te delen op een scholenbeurs. Met dit promotionele item maak je niet alleen indruk op potentiële leerlingen en hun ouders, maar zorg je ook voor blijvende herinneringen aan jouw school.

Waarom schuifpuzzels?

Schuifpuzzels zijn al tientallen jaren populair en hebben een nostalgische aantrekkingskracht. Door ze te bedrukken met het logo van jouw school, creëer je een uniek stukje merchandise dat direct de aandacht trekt. Deze puzzels zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook erg geschikt als decoratief item. Leerlingen kunnen ze bijvoorbeeld op hun bureau zetten of aan de muur hangen.

Unieke promotiemogelijkheid

Het bedrukken van schuifpuzzels met het logo van jouw school biedt talloze mogelijkheden om jouw school te promoten. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende afbeeldingen op de puzzels zetten die betrekking hebben op de diverse vakken die op jouw school worden aangeboden. Denk aan wiskundeformules, historische gebeurtenissen of beroemde kunstwerken. Hiermee communiceer je niet alleen de veelzijdigheid van jouw onderwijsprogramma, maar laat je ook zien dat leren leuk kan zijn!

Langdurige herinnering

Een schuifpuzzel met het logo van jouw school is niet zomaar een weggeefitem. Het is een tastbaar aandenken aan de schooldagen en creëert een band tussen leerlingen en de school. Elke keer dat een leerling de puzzel gebruikt, zal hij of zij worden herinnerd aan de fijne tijd op jouw school. Dit versterkt de loyaliteit en betrokkenheid bij de schoolgemeenschap.

Hoe te verkrijgen?

Het bedrukken van schuifpuzzels met het logo van jouw school is eenvoudig en kan gedaan worden door verschillende drukkers. Zorg ervoor dat je een drukker kiest met ervaring in het bedrukken van promotionele items. Vraag naar voorbeelden van eerder werk en bespreek de mogelijkheden voor het ontwerp en de afmetingen van de puzzelstukjes. Zo ben je verzekerd van een kwalitatief hoogwaardig product dat voldoet aan jouw wensen. Eén voorbeeld van zo’n ervaren drukker is de populaire webshop BudgetGift.nl. Neem snel een kijkje in het assortiment om te kijken wat zij voor jou kunnen betekenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *